maanantai 13. huhtikuuta 2015

Välitavoitteita

Painoa on nyt jo jonkin verran pudotettu. Tavoitteeseen on kuitenkin vielä paljon matkaa. Se että tuloksia näkyy ainakin vaa'an puolella on toki motivoivaa, mutta se että tuloksia on syntynyt vaikka silloin tällöin olen herkutellutkin. Mikä saisi minut lopettamaan viikottaisen suklaan syömisen jos paino silti putoaa? Sehän kuulostaa aivan liian hyvältä.

Juttelin tuttavani kanssa asiasta ja hän ei osannut auttaa minua sen pahemmin. Motivaation nostatukseen hänellä kyllä oli vinkki. Koska painoa on nyt pudonnut hyvin, hän ehdottikin välitavoitteen asettamista. Miltä -6kg seitsemässä viikossa kulostaisi?  -6kg tarkoittaisi sitä, että minun täytyisi painaa 68,9kg toukokuun viimeisenä päivänä. Ei kuulosta mahdottomalta, eikä todellakaan helpolta. Pieni kilpailu itseni kanssa on ehkä paikallaan, ja niinhän tuota välitavoitteiden asettamista kaikkialla toitotetaankin, "Ei saa olla liian ankara itsellensä".

Tähän tahtiin pitäisi painon sitten pudota, jotta välitavoite saavutettaisiin :)


Mutta niin. Lenkkien määrä lisääntyy yhdellä, eli lenkkejä kuuluu viikkotreenin nyt kolme. Samoin kuin kuntosali kertojakin. Ruokavalio pysyy vielä toistaiseksi samana ja ensiviikon puolella pitänee sitten ruveta sitäkin karsimaan. Tosin sepä ei meikäläistä haittaa, tuota ruokaa kun on edelleen hankala saada alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti