lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kahden viikon jälkeen

Toinen viikko takana, paljon hikeä ja vielä enemmän kyyneliä. Edellisen postaukseni jälkeen viikko sujui hieman paremmalla fiiliksellä ja ruokavaliota noudatin ohjeiden mukaan. No okei, perjantaina taisin lipsua ja sortua ostamaan suklaalevyn. Suklaalevyn syöminen sai minulle kuitenkin hyvin nopeasti huonon omatunnon ja mieliala laski rajusti. Noh siitä selvittiin ja lauantaina en millään saanut itseäni aamulenkille, mutta päätin kuitenkin lähteä pyöräilemään. Pyörälenkistä tulikin sitten kaikenkaikkiaan 30km matka. Tuohon suoritukseen olin kyllä jo tyytyväinen ja edellispäivän suklaa unohtui nopeasti. Kuntosali kertoja tältä viikolta kertyi vain 2 mutta uskoisin tuon pyörälenkin korvaavan sen kolmannen kerran :)

Noh tänään oli sitten aamupunnitus ja mittauksen aika. Alkupainoni oli aloituspäivänäni 77,1kg ja tänään aamulla vaaka näytti jo 74,9kg. 2,2kg kahdessa viikossa. Jos tuloksia tosiaan tulee näin nopeasti, niin ehkä tässä sitten voisi alkaa tuota motivaatiota kerrytelemään uudelleen. Eihän tässä ole kuin se 10 viikkoa jäljellä :))

Mitoissa ei ole vielä tapahtunut suurempia muutoksia, tosin täytyy ottaa huomioon, että mittauskohtani saattavat vaihdella hieman.

Aloitus 29.3.2015

Vyötärö 78,2cm
Lantio 98cm
Vasen reisi 67cm

12.4.2015

Vyötärö 77cm
Lantio 97cm
Vasen reisi 65,5cm

Huomenna sitten uusi viikko alkuun ja uutta motivaatiota keräämään :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti