keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Nälkä vai ?

Eilen ennen päivällisaikaani, tunsin ensimmäistä kertaa koko diettini aikana nälän tunnetta. Vaikka ruokailuun oli vielä tunti, teki mieli jo käydä jääkaapilla kuikuilemassa mitä sieltä löytyisi. Tuota tunnetta en kuvitellut saavani tämän dieetin aikana, sillä alkuvaiheessa olo oli hyvin pitkälti koko ajan turvonnut tai paisunut ja tuntui siltä, että koko ajan pitäisi olla syömässä. Mutta ilmeisesti kehoni on alkanut vihdoin tottua tähän. Tavallaan ihan kiva uutinen, kunhan se makeanhimo ei sitten ilmesty kuvioihin jos nälän tuntemukset jatkuvat. Motivaatiota tähän  hommaan olen saanut tuon asetetun välitavoitteen jälkeen ja pikkuhiljaa alkaa tuntumaan siltä, että päänupissa alkaa palaset loksahtelemaan. Eilen tuli tehtyä tunnin pituinen aamulenkki reippaasti kävellen ja illalla sitten vielä reilun tunnin kuntosalitreeni selälle ja ojentajille. Ja yllättäen sinne aamulenkille lähteminen ei ollut enää kovin vaikeaa. Tähän toki vaikuttaa sellainen ihana auringonpaiste, mikä jaksaa aamusella piristää alkavaa päivää.

Tänään tuli  hieman katseltua Jutta & puolenvuoden superdieetit ohjelmaa. Ajattelin että sen kautta saisin vielä enemmän halua onnistua. Olen päättänyt, että päästyäni toukokuun lopun 68,9kg välitavoitteeseeni, ostan itselleni jotain kivoja treenivaatteita palkinnoksi onnistumisesta. Tiestysti vasta kun välitavoite on saavutettu. Vaikka toisen viikon lopulla mietin jo tosissaan miksi teen tätä? Olen silti saanut palautettua asenteeni projektia kohtaan. Vaikkei se motivaatio ihan 100% olekaan, voin kuitenkin sanoa noudattavini ruokavaliotani ja suorittavani kaikki treenit ja lenkit. Noh välillä iltaisin kapinoin ja lisään tilkan ketsuppia antamaan makua kuivalle jauhelihalle ja makaronille. Mutta muuten olen pysynyt ruodussa. Herkkujakaan ei tee vielä toistaiseksi mieli.

Ruoan jälkeen luvassa vielä kahvittelut. Vaikken kahvia juo, ajattelin kuitenkin kokeilla tällein laihdutuksen kannalta miten se vaikuttaa :)


2 kommenttia:

  1. Kivalta vaikuttaa sun blogi! :) jään ehdottomasti seuraamaan sun edistymistä. Itsekin tässä just laihduttamista aloittamassa joten kiva lukea jonkun toisen kokemuksia myös. Käytkö myös lenkeillä salin lisäksi vai pelkkää salia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kyllä käyn lenkilä salin lisäksi. Nyt kolmanella viikolla lenkkejä on kolmisen kappaletta ja määrä lisääntyy tässä viikkojen edetessä. Tuolta treeni osiosta löytyy ehkä hieman selvemmin tämä mun treeniohjelma :)

      Poista