keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Hermoilua

Vasta kolmas päivä diettiä mennyt ja ongelmia ruokailun suhteen on ollut useita. Vaikea pureskella kasviksia, kuiva liha ei tahdo mennä alas yms. Ja tämä ei lopu tähän. Olen tänään lähdössä laivalla ruotsiin ja tulen takaisin vasta perjantaina. Laivareissu tulee olemaan erittäin kiusallinen ja haastava kokemus. Houkutuksia siellä ja täällä. Eniten tosin hermostuttaa, että perheeni on mukana ja pikkusisarukseni haluavat takuuvarmasti käydä mäkkärissä syömässä.
Kävin aamulla 45minuutin pituisella lenkillä helpottamassa hermoiluani. Vaikeinta tässä on, että haluaisin syödä laivalla samaa mitä muutkin ja haluaisin vaihtelua omaan diettiini, mutta samalla haluan kipeästi onnistua. Eilen meinasin jopa peruuttaa laivamatkan omalta osaltani, sillä pelkään pilaavani mahdollisuuden onnistua. Tiedän etten voi noudattaa diettiä täysin laivalla ollessani, mutten ole varma kaataako se tämän homman kokonaan. Ensimmäinen viikko vasta menossa ja pääni on jo ihan sekaisin.

No kaikesta on selvittävä, toivottavasti laivareissulla mätetyt roskaruat antavat vain uutta tarmoa jatkaa liikakilojen karistamista. Tavoitteena on nyt sitten selvitä ilman mitään sokeripitoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti