maanantai 30. maaliskuuta 2015

Matkan alkua

Maanantai aamu alkoi kevyesti, tai niin no hieman hankalammin aamupalan merkeissä. Aamupalaksi olin tehnyt itselleni puuroa ja sen lisäksi 2dl mehukeittoa ja raejuustoa. Täytyy myöntää, ettei meinannut kurkusta mennä ihan helpolla alas. Ruokaa oli enemmän kuin olin tottunut syömään ja kylläisyyden tunne iski yllättävän nopeasti. Sain kuitenkin syötyä kaiken siitä huolimatta että olo oli hyvinkin pinkeä ja puuro meinasi tulla ylös vähän vähän väliä. No hyvänä puolena oli tosin, että vettä taisi upota litran verran koko ruokailun aikana.

Nyt on sitten aamupalan lisäksi päivän ensimmäin ns. kunnon ateriakin takana ja olo on edelleen hyvin kylläinen. Ruoaksi oli tänään pala Real-leipää, raejuustoa, kanaa ja porkkanaraastetta, sekä hieman kurkkua kuivan kanan piristeeksi. Tämä ateria upposikin jo vähän helpommin.

Vielä olis pari ateriaa ennen kuntosalille lähtöä. Ja nyt pitäiski sitten kattella vähän tarkemmat ohjeet noihin treeniohjelman liikkeisiin, osa kun tuntui olevan ainakin nimeltänsä vieraampia.

Niin sitä vaan on joskus aloitettava saavuttaaksen jotakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti